De Klussenier Kevin Reumers

De Klussenier Kevin Reumers
De Klussenier Kevin Reumers

Eindertstraat 16
3581 Beverlo

Dien uw aanvraag in »


0473 53 21 68
k.reumers@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0769356389

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Kevin Reumers. Vanaf 1 augustus ben ik in Beverlo en omgeving actief met mijn renovatiebedrijf De Klussenier Kevin Reumers voor al uw renovatie- en onderhoudswerken in en rondom het huis.

Ik heb een opleiding in mechanische technieken gevolgd en doorgeleerd op onderhoudstechnieken. Nadat ik 12 jaar bij Harol zonwering heb gewerkt werd het nu tijd om mijn eigen klusbedrijf te beginnen. 

De Klussenier is voor mij een erg mooie plek om te starten als zelfstandig ondernemer. De franchise ondersteunt mij op het gebied van marketing en met verschillende vaktrainingen. 

Ik vind het als zelfstandig ondernemer belangrijk om de wens van de klant altijd na te streven. Mijn favoriete soort opdracht is een totaalrenovatie van bijvoorbeeld een zolder of badkamer. Zo kan ik samen met een klant een mooi plan maken en dit plan naar zo hoog mogelijk woongenot uitvoeren voor een klant.

Als u mij contacteert voor een job ben ik altijd bereid om kosteloos langs te komen en een offerte op te maken. Als Klussenier krijgt u van mij uiteraard ook 12 maanden garantie op al mijn werken. 

 

 

 

 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Gyprocwerken
  • Tegelwerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Tuinhuis plaatsen
  • Schilderwerk

Beoordelingen van klanten

Hij is heel correct in de gemaakte afspraken.Frans uit Tessenderlo
Zeer tevredenGuido uit Beverlo

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...